Kåtabyspelningen

Ojsan va roligt det var på Kåtabyn igår kväll, trots att vi inte hann öva nått inför denna spelning gick det ju riktigt hyfsat, och vi tycker att publiken var riktigt med på noterna. Det var ni som gjorde att stämningen blev på topp. Tänk att de som var småbarn när vi gjorde vår första kassett nu är vuxna och kan nästan alla våra gamla texter utantill. Det märktes ju framförallt när Zeb fick komma fram och sjunga med oss. Under vår 21-åriga existens har vi aldrig varit med om dylik uppmärksamhet medialt. Norrskogs tidning var där och gjorde ett reportage om oss och det ryktas att vi skall pryda omslaget till julnumret av denna tidning med ett större reportage. Västra Webb-TV var även där och filmade.
This entry was posted in Musik. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *