En rapport från verkligheten..

Vill vidarebefordra delar av ett mail som kommit. Det är en skrämmande rapport som tydligt visar vilken påverkan som vindkraftverken kommer att föra med sig till boende nära vk-verk. I Rensjön (utanför Ramsele) lär det röra sig om ca 10 vkv som de boende berörs av (rätta mig om jag har fel). I Omsjö blir det ca 60 vkv som kommer att placeras inom ca 3 km avstånd till boende på en höjd på ca 400 meter.

”Jag och min fru bor ca. 1,5 km från snurrorna och ibland låter det hemskt från dessa. Tur att det är löv i träden man ju undra hur det låter när löven har fallit och det blir kallt. I sommar har man inte kunnat sova med fönstren öppna på grund av ljuden från parken. Vi har hund och den har reagerat mycket konstigt ibland sen snurrorna sattes igång. Har läst att människan också drabbas av det lågfrekventa ljud som parken alstrar.” / Rensjöbo

/ Anita Berglund

Ett svar på ”En rapport från verkligheten..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.